Aanbod en prijzen

Kwaliteit voor de juiste prijs!

Eénmalig advies/consultatie: 30€

Lactaattest: loop-, fiets- of skeelertest: 75€ - de test neemt ongeveer 1u tot 1u15 in beslag. Daarna wordt de test uitvoerig uitgelegd en besproken. Afhankelijk van Uw vragen duurt dit 1u tot 1u30, zeker bij een eerste test.
Binnen de 24u en meestal zelfs voor U terug thuis bent, ontvangt U via mail een uitgebreid verslag.
Indien 2 (of meer) testen (van 2 personen dus) tegelijkertijd worden geboekt, en uitgevoerd, betaalt U geen 75 euro per test, maar slechts 60 euro. We kunnen tot 4 testen tegelijkertijd uitvoeren indien nodig.
Lactaattest, gekoppeld aan 3 maanden trainingsschema: de goedkoopste vorm van begeleiding! (Enkel voor lopen en fietsen, niet voor triatlon): 150€
Op basis van de lactaattest en jouw trainingsdoelen maken we voor jou een persoonlijk, dag per dag uitgeschreven trainingsschema in functie van jouw trainingsdoel, en specifiek volgens jouw trainingsmogelijkheden. Zéér interessant voor recreanten die bvb opbouwen naar een halve marathon, of een lange toertocht. Het schema kan worden bijgestuurd indien nodig, de training wordt opgevolgd, maar op een iets lager niveau dan voor een sporter met ambitie om de top te halen.


Volledige trainingsbegeleiding: persoonlijke begeleiding met persoonlijke schema's, opvolging, onbeperkt bijsturen van de schema's en onbeperkte mogelijkheid tot contact. De samenwerking is maandelijks opzegbaar, al is het voor de continuïteit en opbouw altijd de bedoeling om op jaarbasis te werken.
Kostprijs per maand: wielrennen/lopen/skeeleren: 80€/maand - triatlon: 85€/maand
Kostprijs testen: voor alle sporters in begeleiding bedraagt de kostprijs van de lactaattesten 60€ per test. Het aantal testen bedraagt voor lopen en fietsen +/- 4 testen/jaar, voor triatlon 4 tot 6 testen/jaar.
Er kan ook geopteerd worden voor betaling in kwartalen of éénmalig voor een volledige jaarbegeleiding, inclusief testen.
De kostprijs per kwartaal bedraagt dan 275€ voor lopen/fietsen/duatlon/skeeleren en 350€ voor triatlon.
De eenmalige jaarlijkste kostprijs bedraagt 1050€ voor lopen/fietsen/duatlon/skeeleren en 1300€ voor triatlon.

You may also like

Gallery
Groepstrainingen
Trainingsadvies en begeleiding
nuttige links
Waarom kiezen voor CvTA?
Lactaattesten
Back to Top