Prijzen voor het seizoen 2023-2024, geldig vanaf 1/11/2023

Eénmalig advies/consultatie: 30€ - Indien na het gesprek beslist wordt een lactaattest te doen, of trainingsbegeleiding te volgen, dan is dit gesprek gratis. 

Lactaattest: 85€ 
De test gaat door op een veilige omloop, op de openbare weg. Wij doen geen labotesten, enkel "veldtesten" in functie van trainingsopbouw. 
De test duurt ongeveer 1u tot 1u30 en direct na afloop van de test worden de resultaten uitvoerig besproken.
Je ontvangt de verwerking van jouw test meestal binnen enkele uren, en uiterlijk 24u, na de test.
Je kan kiezen voor een looptest, een fietstest, of een skeelertest. Deze laatste gebeurt op een locatie die onderling wordt afgesproken.
Lactaattest, gekoppeld aan 3 maanden trainingsschema:
de goedkoopste vorm van begeleiding! (Enkel voor lopen en fietsen, niet voor triatlon): 250€
Op basis van de lactaattest en jouw trainingsdoelen maken we voor jou een persoonlijk, dag per dag uitgeschreven trainingsschema in functie van jouw trainingsdoel, en specifiek volgens jouw trainingsmogelijkheden. Zéér interessant voor recreanten die bvb opbouwen naar een halve marathon, of een lange toertocht. Het schema kan worden bijgestuurd indien nodig, de training wordt opgevolgd, maar op een lager niveau dan voor een sporter met ambitie om de top te halen.


Volledige trainingsbegeleiding:
persoonlijke begeleiding met persoonlijke schema's, opvolging, onbeperkt bijsturen van de schema's en onbeperkte mogelijkheid tot contact.
De samenwerking is maandelijks opzegbaar, al is het voor de continuïteit en opbouw altijd de bedoeling om op jaarbasis te werken.
Kostprijs per maand: voor alle sporten: 100euro/mnd.          
Er kan ook geopteerd worden voor betaling in kwartalen of éénmalig voor een volledige jaarbegeleiding, inclusief testen.
De kostprijs per kwartaal bedraagt dan 350€ inclusief 4 testen per jaar.
De eenmalige jaarlijkse kostprijs bedraagt 1300€ inclusief 4 testen per jaar.

You may also like

Back to Top